Φόρμα Επικοινωνίας
  Στοιχεία Επικοινωνίας

  Εταιρικό Προφίλ

  [ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ]

  Ας γνωριστούμε...

  Η GREEN REPOWER δραστηριοποιείται στον τομέα της Ανάπτυξης Έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) στην Ελληνική επικράτεια ενώ πρόσθετα παρέχει εξειδικευμένες συμβουλές αξιολόγησης έργων σε υποψήφιους επενδυτές δίνοντας τις ενδεδειγμένες λύσεις ανάπτυξης.

  [ GREEN REPOWER ]

  Συνεργασίες

  Η εταιρεία αποτελεί συνέχεια ως εξελικτική διαδικασία του ιδρυτή Ελευθέριου Καραπιδάκη και των εταιρειών ECOMIND E.E. και SMARTWIND E.E. Από την αρχή της δραστηριοποίησης με το αντικείμενο, τόσο η ατομική επιχείρηση Ελευθέριος Καραπιδάκης όσο και στη συνέχεια οι εταιρείες ECOMIND E.E. και SMARTWIND E.E. έχουν υπάρξει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου όπως:

  ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε., ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε., SIEMENS – GAMESA Α.Ε., ABO WIND HELLAS A.E., ABO WIND A.G., PROTERGIA – ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε., JASPER WIND A.E., ACCONIA ENERGY A.E., ΕΝΤΕΚΑ Α.Ε., ΑΔΜΗΕ Α.Ε., EREN HELLAS A.E., IBERDROLA GREECE A.E., CNI ENERGY A.E., GREEK WINDPOWER A.E., EDPR S.A., κλπ.

  [ GREEN REPOWER ]

  Ανάπτυξη Έργων Α.Π.Ε

  Η GREEN REPOWER αν και αποτελεί νεοσύστατη εταιρεία στο χώρο της ανάπτυξης έργων ΑΠΕ, με τη στελέχωση ανθρώπινου δυναμικού και την παροχή συμβούλων από τις προαναφερόμενες εταιρείες καθώς και νέου ειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού, διαθέτει ήδη ένα χαρτοφυλάκιο 48. έργων σε διάφορα στάδια της αδειοδοτικής διαδικασίας, συνολικής ισχύος 1.554,85 MW.

  [ MW ]
  Αιολικα Παρκα
  [ MW ]
  Φωτοβολταικα Παρκα
  [ MW ]
  Συνολικη Ισχυς Εργων Υπο Αναπτυξη
  [ GREEN REPOWER ]

  Ο στόχος μας

  "Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών καθ’ όλα τα στάδια της ανάπτυξης έργων ΑΠΕ καθώς και η συνεχής αναβάθμιση του επιπέδου προσφερόμενων υπηρεσιών. Η φιλοσοφία πίσω από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των έργων περιλαμβάνει την εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων για κάθε έργο, τον εντοπισμό και τη πρόληψη κινδύνων που πιθανόν παρουσιαστούν προτείνοντας εφαρμόσιμες λύσεις με γνώμονα τόσο τον σεβασμό για την προστασία του περιβάλλοντος όσο και την προστασία και ασφαλή ανάπτυξη του μελετώμενου έργου."